The Next Event – Maandag 30 mei Mauritskazerne Ede
Inloop vanaf 09.00, programma van 10.00 tot 13.30 inclusief lunch
Food for Thought
We mogen weer. Ook jouw bedrijf, merk of organisatie brengt weer mensen samen. Maar is de wereld van live communicatie en events na COVID veranderd? Zijn jouw consumenten en relaties veranderd? Misschien wel, misschien niet.
Paar feiten op een rij?
Inloop vanaf 09.00, programma van 10.00 tot 13.30 inclusief lunch
Food for Thought
We mogen weer. Ook jouw bedrijf, merk of organisatie brengt weer mensen samen. Maar is de wereld van live communicatie en events na COVID veranderd? Zijn jouw consumenten en relaties veranderd? Misschien wel, misschien niet.
Paar feiten op een rij?
- 80 procent van alle bedrijven zegt nog meer te investeren in duurzaam en verantwoord ondernemen
- Met gemiddeld 27 procent is ‘catering’ de grootste kostenpost van ook jouw event
- De consument verschuift steeds meer naar duurzaam voedsel
- Omdat live de grootste impact heeft, kiezen bedrijven meer en meer voor events om hun betekenis- en purposemarketing te etaleren
Keynote Hans Steenbergen
‘Merken en bedrijven zijn steeds meer bezig met betekenisvolle marketing. Op hun eigen evenementen willen ze dan ook graag laten zien dat ze het beter doen dan voorheen.’
Hans Steenbergen is een awardwinnende trendwatcher, journalist, maar boven alles visionair en bevlogen spreker als het gaat over food, horeca en hospitality.
Als Steenbergen spreekt boeit hij de aanwezigen, neemt ze mee in de toekomst en schudt op en wakker. Hij is een geboren spreker en verhalenverteller en koppelt foodtrends en zijn gastvrijheidsvisie aan tal van maatschappelijk en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij daarom ook wel de foodservice-filosoof genoemd.
Laat je middenin de foodvalley, in de Mauritskazerne, meenemen en inspireren door Hans Steenbergen
Als Steenbergen spreekt boeit hij de aanwezigen, neemt ze mee in de toekomst en schudt op en wakker. Hij is een geboren spreker en verhalenverteller en koppelt foodtrends en zijn gastvrijheidsvisie aan tal van maatschappelijk en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij daarom ook wel de foodservice-filosoof genoemd.
Laat je middenin de foodvalley, in de Mauritskazerne, meenemen en inspireren door Hans Steenbergen
Food for Thought: zo ziet het inhoudelijke programma er uit
Food-visionair Hans Steenbergen (FoodInspiration) neemt je mee in de toekomst van food en purpose-marketing. We duiken ook in de wereld van korte ketens (Pieter Vink, Nedergroep), voedselverspilling (Sanne Stroosnijder, Wageningen Universiteit) en vertical growing (Jaco Kuiper, Milligreens). Tot slot gaan we samen lunchen en netwerken.
Food-visionair Hans Steenbergen (FoodInspiration) neemt je mee in de toekomst van food en purpose-marketing. We duiken ook in de wereld van korte ketens (Pieter Vink, Nedergroep), voedselverspilling (Sanne Stroosnijder, Wageningen Universiteit) en vertical growing (Jaco Kuiper, Milligreens). Tot slot gaan we samen lunchen en netwerken.
AanmeldenAanmelden voor The Next Event doe je in het platform NEXTLIVE.CONNECT Je hebt al een uitnodiging ontvangen of je registreert je eenmalig en kunt vervolgens met 1 druk op de knop alle verschillende LIVE en online events van ons en onze partners bijwonen.
Een ticket voor The Next Event bij de Mauritskazerne op 30 mei 2022 kost voor niet leden € 49,- excl. btw per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, water, sappen en lunch. Leden hebben gratis toegang tot The Next Event en mogen altijd iemand introduceren Vragen? elin@eventbranche.nl | 0314-361060 |
Programma
|